Skodeng Nombor Untuk Menang Hadiah!

Under Construction!

Klik la kat sini...

Wednesday, November 24, 2010

Giveaway Time!


Beca ingin memberi giveaway kepada blogger semua. Syaratnya sungguh mudah, simple, senang dan easy. Blogger semua hanya perlu tinggalkan comments kat blog Beca. Hadiah ini hanya untuk 10 pengomen yang terawal saja. Jadi, siapa cepat dia dapat. 

Giveaway ini dipantau oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM)... ahakss. Jadi tiada penyelewengan untuk hadiah tersebut.

Semoga berjaya!

41 comments:

farah said...

morning beca hitam..
farah nak join giveaway nie boleh x??
hahaha..
wah siap ada pemantauan SPRM!!

Ain said...

semudah abc....

semudah 123....

baeknya hati beca....

nak join jugak la...hehe

ieyza said...

nak jugak...leh kan????macehhh yer beca.....

mokcik said...

komen... jgn x komeng! ngeee..

Bulan said...

Bulan nak jugak~
eheee
komen kt mne dear?

tqaAwesome said...

komen ktne?

misz FaTiN said...

wah.. mudah nye..
ni da komen,, leh dpt hadiah x?,,huhu

Beca Hitam said...

farah :

Salam Farah,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon Farah email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

Ain :

Salam Ain,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon Ain email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

ieyza :

Salam ieyza,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon ieyza email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

mokcik :

Salam mokcik,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon mokcik email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

bulan :

Salam Bulan,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon Bulan email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

tqaAwesome :

Salam tqaAwesome,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon tqaAwesome email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Beca Hitam said...

misz FaTiN :

Salam misz FaTiN,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon misz FaTiN email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

tiefazatie said...

beca...camne nak join...huhu..komen je ke nie...ifa sedih...hadiaah ga ifa hilang beca...sedih...huhu...

misz FaTiN said...

owh..ok..tq..^_^

Beca Hitam said...

tiefazatie :

Salam tiefazatie,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon tiefazatie email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

fArAh!! said...

thankz ye..
dpt x email??

Miza Yusof said...

nak join, tapi macam mane ek ?
komen kat mane ?

Beca Hitam said...

farah :

dapat dah dibalas email juga. ahakss

Beca Hitam said...

miza yusof :

Salam miza yusof,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon miza yusof email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Miza Yusof said...

eh, cmna GA ni ? komen je ke ?
dapat hadiah ? eh -.-"
apa emailnya beca ?

Lagenda said...

mak pung nak drop la komen kat sini..buleh kan beca??

Maseh yek..muah sedas! Err..flying kiss ajelah

tiefazatie said...

eh ye ke..tq beca..ifa email nie kat sini kan2...becahitam@gmail.com

jap ifa email!thanx!

Beca Hitam said...

miza yusof :

klik kat contact beca kat sebelah kanan tu

Beca Hitam said...

mak :

Salam mak,

Tahniah sebab berjaya memenangi hadiah give away dari Beca. Mohon mak email kat Beca nama, alamat dan HP no untuk tugasan penghantaran pos laju.

Terima kasih kerana menjayakan giveaway Beca ni.

Miza Yusof said...

yaa. miza dah emailkan. dapat tak ?

Beca Hitam said...

miza yusof :

dah dpt dan dah reply juga

Sharifah nor said...

alahai tak de can ler akak nak join...lambat sangat sampai...maklum ler..dtg naik beca...huhu...

Lyaa Yaa said...

dah xboleh join ke :'(

shera haifa said...

fuh melepas lg..:(

tiefazatie said...

beca macho ah!!!!hihihi

adda said...

alaa.. baru baca pasal GA. comment dh 32 huhuu.. melepas mak

Cempakamelati said...

Saya pengkomen yang ke 34....tak dapat la hadiah..tak pe..

nurezzat said...

mau jugak hadiah......tapi da terlepas..huhuu sedihhh..

aref seven said...

semalam saya dapat spot no....52 500...
cek it out...

http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/aku-dapat-total-spot-counter-beca-hitam.html

Miza Yusof said...

ini untuk beca:


http://hayworlds.blogspot.com/2010/11/hadiah-pen-daripada-giveaway-time-di.html

syafiqah ishak said...

beca kayaaaaaaaaa ! :)

Cempakamelati said...

Cantik layout baru ni...aman jer mata memandang.

saBriaH bInti SileH(Qiqie ♥) said...

mna mna nak join? komen kat cn ke?

misz FaTiN said...

da dpt adiah.. TQ..

n3 penghargaan ^_^ :
http://atentiqa.blogspot.com/2010/11/im-lucky.html