Skodeng Nombor Untuk Menang Hadiah!

Under Construction!

Klik la kat sini...

Thursday, November 11, 2010

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 100

Salam semua, Disini Beca ingin memberi reward pada sesiapa yang menjadi follower yg ke 100. Bukan apa, cuma untuk menghargai kalian semua dalam dunia blog ni.
Hadiahnya bukanlah sebuah kereta atau komputer tapi hanya untuk kenangan dari Beca. Pemenang tersebut hanya perlu email kat Beca segala butiran seperti Nama, Alamat dan HP no. dan Beca akan uruskan penghantaran hadiah tersebut secepat mungkin. Harap sesiapa yang berjaya menjadi follower yg ke 100 gembira dengan hadiah yang bakal diterima. 
Semoga Berjaya

10 comments:

tiefazatie said...

wah cm best je tue!hihi...beca..slow sgt nie tenet ifa..huhu

masmurni said...

ala, siapa nak jd org ke 99 ni....jenuh nunggu....

Shahrizah said...

2 org lagi tu nak ke 100, tahniah untuk bakal ke 100 follower

masmurni said...

hok aloh, rupenye dah jd folower ke-5,...mcmana nak jd yg ke-100?

khaiyisah husna said...

patot bagi sye jugak..follower ke 99..haha kalo x mesti ade yg teragak2 nak tambah..hua3... xD

penaberkala said...

masmurni : sape yg ke 100?
you suruh jadi ke 99 kan? hak3

:: Zanna :: said...

alamak dh terlepas la....x pe la nk follow juga..skunk ke 103.. :P

Gayahspears said...

kalo da folo x dpt hadiah ka beca??? hak3

Syarifah NurAisyah Al-Jamalullail said...

wahh...besh la beca hitam nie...betol2 pemurah....=)

Nani said...

Salam.aku follower ke 172... melepas! hehe.. kat blog aku akan memberi hadiah kepada pengkomen terbanyak! siapa nak, cepat follow dan komen banyak2... hehehe. tq! info lanjut klik Nani skg jugak!