Skodeng Nombor Untuk Menang Hadiah!

Under Construction!

Klik la kat sini...

Tuesday, November 2, 2010

Pertandingan Header Tercantik

Salam semua. Beca ni 1st time dpt tag macam ni. Beca x pernah buat sebelum ni. Harap klu ada yg terkurang atau yg x lengkap, beca mohon pengampunan dari blooger semua.
 



 
Beca dari tag dari MAK LAGENDA untuk pertandingan header tercantik. (Cantik ke header aku?). Mak tag beca sebab mak kena tag ngan si alieneliz. Apapun beca akan sahut cabaran mak lagenda.
 
 
Tarikh tutup 6 Nov 2010 ni. Ada masa lagik nak join pertandingan ni tau. Meh arr join reramai sebab alienelliz ni nak bagi hadiah top up youuu. Apa syarat pertandingan dia?? Beca tepek kat bawah ni hah..
 
* Buat entry untuk pertandingan ni
 
* Make sure gambar header tuan punya blogger ada dalam entri korang

* Tag 3 blogger yg lain
* Sent email bagitau tuan blog yg korang dah join bersama nama penuh, url blog korang dan HP no sekali
 
* Tinggalkan komen korang kat blog tuan empunya blog
 
Seperti biasa, pertandingan ni mesti mengetagkan blog yg lain juga. So beca kena la tag 3 blogger juga. Dan blog yg kena tag ialah..... (bunyi drum) hehehe :
 
 
Bulan
 
Panadol 
 
Anish

14 comments:

Bulan said...

beca..eheee
thanks 4 da tag..
tp blog bulan xde header la..
cmne ek?

Beca Hitam said...

Bulan :

a'a yek? hamtam saja labu.. kah kah kah

Lagenda said...

hahahaha...bulih la tu beca oii.

Apa psl ko copy semua sebijik2 word mak utk wat enrty beca nih? Kalako la ko nih beca..

1 more thing, ape psl tag kwn2 yg x ada header..mcmana depa nak join? Tu psl mak x tag kwn yg x de header syg...

Melati Qistyna's Mummy said...

akak singgah meng wish beca 'smg berjaya' :P

Beca Hitam said...

lagenda :

mak oh mak... beca x tahu pun... main tag je.. kah kah kah. apapun beca berjaya buat for the 1st time.

sowi mak... beca copy sebutir sebutir ayat mak... maleh nak pikio manyak2.. kah kah kah

Beca Hitam said...

Melati Qistina's mummy :

terima kasih akak... gigil juga bila 1st kena tag ngan mak lagenda, tapi beca usaha juga buat sbb mak hargai kehadiran beca dalam dunia blog ni.

zmah said...

Cantiklah tu...kalau akak langsung tak tahu buat...hihiii (jgn beritahu orang tau)

Beca Hitam said...

zmah :

shhhhhh... beca x bagitau orang tau tapi beca buat entri pasal zmah kat blog... kah kah kah..

gurau je ye

Zaer!! said...

Sampai hati tak tag zaer bro! hahaha.;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluckkk:)) semoga anda menang ye:) anywya, nice header of beca:D

anish said...

ahahah tengs encik beca! :D

header anis tu,haha siyes kiddish lah. haha mcm tak brape nk layak je. heheh :p

Beca Hitam said...

zaer :

bro zaer... maaf la.. ni 1st time beca kena tag. x tahu mcm mana rules nya. bila mak dah tag zaer, ingatkan dah x leh tag dah... sowi ye zaer.. beca x tahu

Beca Hitam said...

fifiey lychee maration :

thanks fifiey, gugup juga bila 1st time kena tag.. kah kah kah

Beca Hitam said...

anish :

hehe... belasah je anish... mana tau, rezeki anish, kan?